Campania „Împreună pentru siguranța ta!” a fost lansată la Soroca

0
300

Comuna Volovița din raionul Soroca a fost gazda unui eveniment de lansare a campaniei de consolidare a parteneriatului cu comunitatea, cu genericul ,,Împreună pentru siguranța ta!”.

Campania reprezintă un parteneriat în domeniul informării şi al prevenirii infracţionalităţii, între instituţii ale Ministerului Afacerilor Interne care activează în domeniul ordinii şi siguranţei publice.

Scopul campaniei ,,Împreună pentru siguranța ta!” este dublu: pe de o parte de a informa publicul larg cu privire la atribuţiile şi misiunea fiecărei instituţii partenere, iar pe de altă parte de a încuraja tinerii să îmbrăţişeze o carieră într-una din instituţiile MAI.

Evenimentul de lansare a constat în desfăşurarea activităţilor de informare care au avut loc pe stadionul sportiv din comuna Volovița, activităţi la care au participat locuitorii, oaspeții comunei, precum şi reprezentanții instituțiilor teritoriale a Ministerului Afacerilor Interne. Șeful Inspectoratului de Poliție Soroca a deschis manifestările printr-un cuvânt de bun venit, după care reprezentanţii instituţiilor MAI şi-au prezentat rolul acestora în societate.

O altă parte aşteptată de publicul larg participant a fost constituită din competiţiile, jocurile şi surprizele pregătite pentru cei mari și mici. La fel, au prezentat un spectacol surpriză, cavaleriștii și caii din cadrul INSP care au demonstrat un număr de acrobație artistică.

Și pentru că vremea este caniculară, pompierii i-au stropit cu furtunul, iar copiii au făcut multe fotografii pentru a păstra amintiri frumoase alături de angajații MAI.

PUBLICITATE