GIMNAZIUL DIN NIMEREUCA, CU BĂNCI ȘI SCAUNE DIN OLANDA

0
1048

Gimnaziul din satul Nimereuca, raionul Soroca, se schimbă la față. Aici a fost adus mobilier, pentru patru săli de clasă. Așadar elevii, vor începe noul an de studii, cu clase renovate și bine amenajate. Mobilierul, este o donație a unei organizații din Olanda. De mobilier vor beneficia elevii claselor a I-a –IV-a. Directoarea gimnaziului susține că la 1 septembrie instituția va fi gata, pentru începerea noului an de studii.

De mobilier, a beneficiat și grădinița din localitate. Fiindcă au fost depozitate la școală, scaunele și mesele, au fost transporatate la grădiniță cu ajutorului lui ”Caștan”, calul din mahala.La grădinița din sat, merg 60 de copii. Lotul de mobilă, era necesar și le va prinde bine, spune directoarea grădiniței. Directoarea, spune că instituția de educație timpurie, mereu are sprijinul fostului secretar al primăriei, Sergiu Zubco.

Cuvinte de laudă în adresa fostului secretar, are și primarul comunei, dar și angajații primăriei.Sergiu Zubco, susține că mereu a fost alături de sătenii lui, și a dorit că împreună, să facă comuna Nimereuca și mai frumoasă.

Cât privește donațiile organizației din Oladna, potrivit lui Sergiu Zubco, în viitorul apropiat, urmează să mai ajungă un al lot de ajutoate, pentru instituțiile de educație, din comună.

PUBLICITATE