GUVERNATORUL DISTRICTULUI 2241 ROMÂNIA&REPUBLICA MOLDOVA- LA SOROCA

0
150

Eveniment important pentru Rotary Club Soroca. Rotarienii soroceni, au avut oaspeți de onoare pe Guvernatorul Districtului 2241, România & Republica Moldova Ovidiu Constantin Bunget și asistentul guvernatorului Liviu Grib, care au fost întâmpinați cu pâine și sare.

La eveniment au participat și conducerea municipiului și raionului Soroca, care au apreciat munca rotarienilor cu diplome.Diplome și cadouri, au fost oferite și din partea Guvernatorului.

După întâlnirea cu autoritățile locale, Guvernatorul, a vizitat Cetatea Sorocii, ca ulterior să participă la ședința de instituire a noului Președinte Rotary Club Soroca, pentru anii 2023-2024. Victoria Andriuța, va fi cea care va sta, următorul an, în fruntea rotarienilor de la Soroca.Tot aici, au fost investiți și noii membri ai clubului sorocean.

Aflat pentru prima oară la Soroca, Guvernatorul Ovidiu Constantin Bunget, a menționat că a rămas impresionat de rotarienii de aici, dar și de frumusețea orașului.

La cei  3 ani jumate de activitate, Rotary Club Soroca, a fost alături și a ajutat sute de oameni nevoiași. Pe viitor au planuri și mai mărețe. Rotarienii soroceni, sunt mândri să facă parte din organizația globală care numără 1.4 mil de membri.

PUBLICITATE