SPERANȚĂ DIN FLOREȘTI ÎN REPARAȚIE

0
32

Strada Speranței din orașul Florești, este închisă deoarece aici, sunt în toi, lucrări de reparație. După ce a fost scos stratul vechi, drumul a fost nivelat, iar muncitorii montau bordurile.

Pe șantier l-am găsit și pe primarul orașului, care a venit să vadă cum decurg lucrările. Iurie Gangan, spune că strada Speranței, este una dintre cele mai deteriorate artere de circulație din oraș.

Iurie Gangan, primarul orașului Florești ”Ne aflăm pe strada Speranței, unde nu au mai fost efectuate lucrări de reparație de ani buni. Este o stradă importantă, care unește strada Porumbescu cu strada Ștefan cel Mare, pe care se află Casa de Cultură a orașului. Drumul va fi reparat capital, lucru ce ne va ajută să descărcăm strada principală, Ștefan cel Mare.”

Vera Vasilcinco spune că circulă destul de des pe această stradă. Din cauza gropilor, mersul pe jos era anevoios atât pentru ea,  cât și pentru feciorului ei, care suferă de probleme locomotorii.

Vera Vasilcinco, locuitoare a orașului Florești ” Această stradă nu s-a reparat de când eram copil. Avem o bucurie acum că se repară. Mersul pe jos era insuportabil pe aici, plus că și feciorul greu se deplasa, având probleme cu picioarele.”

Potrivit muncitorilor, lucrările decurg în regim normal, fără careva abateri.

Dumitru Treasțin, muncitor ”După ce vom finaliza montarea bordurilor, va fi depus pietrișul. Drumul, va avea două straturi de asfalt. Lucrările decurg în regim normal, deceia, sperăm ca în două săptămâni, acestea să fie finalizate.”

 Autoritățile de la Florești, susțin că au fost demarate mai multe lucrări de reparație a drumurilor din oraș.

Iurie Gangan, primarul orașului Florești ”La moment pe lânga strada Speranței, în reparație este și strada Renașterii și o porțiune a străzii Macarenco. Urmează să fie reparate și strazile Dragoș Vodă, 8 martie și o strada de pe bulevardul Victoria. Pe lângă drumuri, lucrări de construcție sunt desfășurate și la stației de epurare, dar și la stadionul orășenesc.”

Lucrările de reparație de pe strada Speranței din orașul Florești, care constituie 2170 de metri pătrați, vor fi finalizate, potrivit muncitorilor, în circa două săptămâni.

PUBLICITATE