Circa 1500 de locuitori din Hăsnășenii Mari au apă în gospodării

0
34

Circa 1500 de locuitori ai satului Hăsnășenii Mari, raionul Drochia, se bucură acum de apă în gospodării, după finalizarea unui important proiect de infrastructură. Lucrările care au fost realizate cu sprijinul Guvernului Republicii Moldova au implicat construirea a 22 de kilometri de rețea de alimentare cu apă și a două turnuri de apă.

Costul total al proiectului s-a ridicat la 7 milioane de lei, iar rezultatul va avea un impact pozitiv durabil asupra comunității, oferind acces la un serviciu esențial.

Proiectul din Hăsnășenii Mari reprezintă un exemplu concret al eforturilor depuse pentru îmbunătățirea infrastructurii locale și creșterea calității vieții în zonele rurale ale țării. Implementarea cu succes a acestui proiect subliniază angajamentul autorităților de a aduce beneficii reale comunităților și de a asigura un viitor mai bun pentru toți cetățenii.

Amintim că, în cadrul Programului „Satul European”, au fost aprobate 155 de proiecte în vederea construcției/extinderii sistemelor de alimentare cu apă și de canalizare. Totalul proiectelor aprobate este de 496, iar 128 s-au finalizat.

PUBLICITATE