POLIȚIȘTII DIN SOROCA AU DONAT SÂNGE

0
72

Angajații IP Soroca au donat sânge în cadrul tradiționalei Campanii de donare de sânge, organizată în contextul Zilei mondiale a donatorului, astfel, ei vin să-i ajute pe cei care sunt pe patul de spital și au nevoie de ajutor. De câțiva ani, Ion Andriuța donează sânge cu regularitate. Polițistul spune că face acest lucru fără ezitare. Astăzi a venit să doneze pentru a 28-a oară.
Angajații IP Soroca susțin că această misiune nobilă este una în avantaj nu doar pentru sănătatea proprie, dar și pentru cei care au nevoie de sânge.
Donarea de sânge un gest mic cu o semnificație mare, dar și o motivație pentru fiecare persoană de a participa voluntar.
Sângele și produsele sanguine sunt un element esențial al fiecărui sistem de sănătate. Deoarece, în ultimul timp tot mai puțini donatori vin la centrul de transfuzii, medicii din cadrul spitalului din Soroca fac apel la oamenii să doneze sânge într-un gest de solidaritate.
Marcarea anuală a Zilei mondiale a donatorului de sânge favorizează creşterea gradului de conştientizare a necesităţii de sânge şi produse sanguine sigure şi, de asemenea, este un prilej pentru a mulţumi donatorilor de sânge voluntari, pentru gestul lor salvator de vieţi.

PUBLICITATE