Pe 15 mai sărbătorim împreună Ziua Familiei

0
174

Luni, 15 mai, de Ziua Internațională a Familiei, Consiliul Raional Soroca, Direcţia Asistenţă Socială şi Protecţie a Familiei, Rotary Club Soroca, Ziarul Nostru și Consiliul Raional al Tinerilor, organizează un eveniment inedit. Circa 50 de copii din familii defavorizate sau cu mulți copii, vor beneficia de surprize și cadouri.

Toți copiii au vise și dorințe, însă pentru unii din ei acestea rămân nerealizate. Organizatorii evenimentului și-au propus în cadrul acestui eveniment să motiveze picii să creadă în miracole.

Copiii au scris scrisori în care și-au expus o dorință, iar tinerii din cadrul Consiliul Raional al Tinerilor, vor fi în rol de poștași și vor distribui aceste scrisori agenților economici care vor îndeplini dorința și vor dărui speranțe.

Cadourile vor fi înmânate la evenimentul care va avea loc luni, ora 14.00 pe Piața Libertății din municipiul Soroca, cu prilejul Zilei Internaționale a Familiei.

Familia – este o mică lume născută din iubire. La 15 mai te aşteptăm să faci parte din marea noastră familie.

Dacă dorești să îndeplinești și tu o dorință a unui copil și să faci o familie mai fericită, poți apela la numărul 0799774171.

PUBLICITATE