“Erau trei indivizi, m-au legat, m-au bătut și tot întrebau unde-s banii.” Noi detalii despre cazul din Bulboci.

0
1158
Foto simbol: pressalert.ro

Noi detalii în cazul cutremurător care s-a întâmplat recent în satul Bulboci din raionul Soroca. După ce au fost bătuți și jefuiți în propria casă o femeie  de 75 de ani a decedat, iar soțul acesteia de 76 de ani a ajuns la spital cu mai multe răni.  Potrivit bărbatului în noaptea de marți spre miercuri, în casa lor au pătruns trei indivizi care i-au bătut cerându-le bani.

  • Totul s-a întâmplat pe la ora 2.00 noaptea. Noi nu încuiem ușa la casă, așa ca la țară, ei au intrat cu mănuși de piele pe mâini, mi-au aprins o lanternă în față, m-au lovit în ochi și tot întrebau unde sunt banii. După ce m-au lovit de mai multe ori în reginea capului, m-au legat cu centura de la pantaloni și cu niște cabluri, le-am spus ce bani aveam și unde sunt, adunam niște bani ca să repar mașina. Le-am mai spus să ia și mașina din garaj numai să ne lase în pace, a mărturisit bărbatul.

Poliția a fost anunțată de o vecină care a auzit strigătele bărbatului în dimineața zilei de joi. Acesta s-a târât pînă la ușă încercând să strige după ajutor.

Mai mult bărbatul susține că nu este pentru prima dată când hoții au dat busna în locuința  lor. În toamna anului 2017 casa lor la fel a fost prădată.

  • În 2017 au intrat în casă și ne-au răscolit toată casa, iar noi dormeam în sarai, cred că și atunci au căutat bani că au răscolit pînă și prin sobe. Atunci ne-au furat toate lucrurile care le aveam pregătite de moarte și ale mele și ale soției, a mai mărturisit victima.

Mai multe echipaje ale poliției au investigat cazul la fața locului, pentru a identifica persoanele implicate în acest caz. Între timp rudele și apropiații familiei se pregătesc de funeraliile femeii, care vor avea loc sîmbătă.

PUBLICITATE