Luptătoare în suflet și nu doar

0
349

Este tânără, frumoasă și luptătoare. Luptătoare în adevăratul sens al acestui cuvânt. Nicoleta Cotun, originară din orașul Dondușeni, la cei 20 de ani ai săi, știe tehnici de luptă, atâtea cât mulți bărbați nu află întreaga viață. Și-a început activitatea sportivă în orașul natal, întrumată de antrenorul Nicolae Garbuz.  Actualmente Nicoleta este elevă la Liceul Sportiv Nr. 2 din Chișinău, iar de curând tânăra a devenit învingătoare în cadrul turneului „OSS FIGHTERS” (One Star Security Fighters), organizat de Federația Română de Kempo, desfășurat în Constanța, România.

De unde vine pasiunea pentru acest sport, de ce kickboxing ?

 Am început să practic acest gen de sport de la vârsta de 11 ani, am fost îndrumată de sora mea. De la început a fost mai mult un hoby, între timp am ajuns să practic acest sport de performanță, ajungând campioană mondială, maestru al sportului.

Cum a fost turneul din Constanța?

Turneul a fost destul de interesant, deși adversara  mea avea o experiență mai mare în acest gen de turnee profesionale. Eu am debutat la acest campionat profesional. Lupta a fost cam dificilă, deoarece eram și într-o stare de sănătate cam rea, însă datorită antrenamentelor și efortului depus, am învins adversara la ea acasă.

Ce planuri de viitor ai?

 La moment nu rămân la acest nivel. Planific să ajung la categoria de maestru internațional, însă, până voi ajunge la acest titlu  va dura câțiva ani. Deaceea voi continua și mai departe  cu sportul, pentru a ajunge la un nivel și mai înalt.

Nicoleta îți dorim succes!

 

PUBLICITATE