O pasiune născută din dragostea de frumos

0
283

Un lan întreg de lalele, incredibil  de frumos mi-au inundat  ochii de atîta culoare, că într-un moment, mi s-a părut că am numerit  într-o lume de poveste. Și unde mai pui  că această  frumusețe este în preajma orașului Drochia.

Așa s-au îndrăgostit de aceste minuni ale naturii-lalelele, Nadejda și Vasile Voloșciuc. Nadejda, fiind de profesie inginer-programist, a început să se ocupe cu această îndeletnicire, la început ca un hobby, o mai ajuta și soțul Vasile, care își face serviciul  la  căile ferate Drochia. Văzînd că soției îi plac atît de mult florile, i-a propus să-și facă o mică afacere din această pasiune.

În prezent, Nadejda se află în cea mai mare parte a timpului acolo, alături de fumoase lalele, îngrijind de ele cu multă dragoste. Au cultivat circa 30 soiuri de lalele, la alegerea și  predilecția fiecăruia. Feciorul Marian estre jurist și își face serviciul la o întreprindere privată, dar, necătînd la faptul că e foarte ocupat cu serviciul, ajută activ părinții la creșterea și îngrijirea lalelelor. Și dînsul s-a îndrăgostit de aceste minunate flori ale primăverii. Astfel familia Voloșciuc a inițiat acest bissines cu flori, avînd și un magazin, pentru a putea bucura sufletele oamenilor și a le putea dărui zîmbetul. Știți cu toții ce preț au florile astăzi. Oamenii  nu întotdeauna își pot permite procurarea  florilor din cauza prețurilor exagerate. Dar fiecare din noi am vrea să facem o surpriză frumoasă celor dragi. Dar ce fel de surpriză…fără flori? Familia Voloșciuc au o soluție ideală pentru dumneavoastră! Puteți procura lalele pentru oformarea coșulețelor și buchetelor cu aplicații cu doar 1 leu bucata, iar bulbii de lalele, pentru răsădit au prețul de 6 lei.

”Acum creștem lalele, dar cînd le va trece timpul, o să creștem alte flori, la fel de frumoase, precum crini, gladiole, crizanteme și trandafiri. Nu-mi pot imagina viața fără ele”,- afirmă Nadejda Voloșciuc, admirînd florile. -Să fie cît de greu n-ar fi această muncă, niciodată nu voi renunța, căci  acest lucru este pasiunea vieții mele. Și împreună cu soțul și feciorul vom continua să aducem în casele și sufletele oamenilor bucuria și dragostea de frumos.

PUBLICITATE