Un cadou pentru un zâmbet

0
797

Recent 500 de cadouri oferite de Rotary Club au ajuns în regiunea de nord, în raioanele Drochia, Dondușeni, Florești și Soroca. Primele 15 pachete cu daruri au fost oferite mamelor cu noi născuți de la Maternitatea din Soroca. În scurt timp cadourile urmează să ajungă și în celelalte raioane. Nu este pentru prima dată cînd această organizație vine cu suport pentru copiii și familiile din localitățile din regiunea de nord a țării. Aducem sincere mulțumiri Clubului Rotary pentru implicare și susținere.

Rotary este o organizație de caritate care are drept scop îmbunătățirea calitatea vieții în comunitățile lor. Cluburile sunt apolitice, nereligioase si sunt deschise tuturor culturilor, raselor si credinţelor. Rotary funcționează pe principiul de a alege un reprezentant din fiecare afacere, profesie sau instituție din comunitatea unde cluburile își desfășoară activitatea.

Obiectivele Rotary sunt asigurarea serviciilor umanitare, încurajarea înaltelor standarde etnice din toate domeniile de activitate, ajutorul pentru menţinerea păcii, construirea bunăstării şi stabilirea de relaţii de bună înţelegere.

PUBLICITATE