Centru de recoltare SYNEVO la Soroca

0
506

Începând cu luna curentă, locuitorii mun. Soroca, pot beneficia de un spectru larg de analize medicale de laborator, oferite de centrul de recoltare SYNEVO.

Centrul pune la dispoziția sorocenilor personal calificat, servicii calitative, rezultate sigure și rapide și o sală de recoltare, dotată cu toate echipamentele necesare care favorizează condițiile de recoltare.

La centrul de recoltare din mun.Soroca, pe lângă un șir de analize medicale de laborator, se recoltează și testul PCR Covid, cu programare prealabilă de Luni – Vineri, intre orele 10:00 – 12:50, cu eliberarea rezultatelor timp de 24-28 ore, respectându-se toate condițiile de protecție a datelor cu caracter personal. Totodată, vă informăm că atât programarea pentru recoltare cât și achitarea analizelor medicale poate fi realizată mai ușor prin opțiunea de programare și comandă online, accesând printr-un click site-ul oficial synevo.md.

Synevo Moldova este parte a grupului internațional Medicover – furnizor lider în servicii medicale și diagnostic de laborator, cuprinzând un portofoliu de peste 2000 analize, atât uzuale cât și avansate, procesând anual peste un milion de teste. Datorită principiilor suedeze, Laboratorul Medical Synevo întrunește cele mai mari standarde și deține certificat de acreditare, acordat pentru veridicitatea și acuratețea investigațiilor propuse populației.

În mod constant, sunt în dezvoltare, atât în domeniul tehnologiei cât și a calității deservirii, și își propun să fie cât mai aproape de nevoile fiecăruia, lărgind lista serviciilor prestate cu investigațiile pentru Sars-Cov-2, de tip PCR, Antigen și Anticorpi.

Nu ezitați să vizitați centrul de recoltare Synevo, din Soroca, acesta fiind cel de-al 24-lea centru de recoltare în țară care pune la dispoziție un șir de oferte pentru fiecare!

Ne găsiți în mun. Soroca, Strada Alexandru cel Bun 36.

Synevo împărtășește sentimentul recunoștinței față de clienții lor și vă mulțumește pentru devotamentul și încrederea acordată!

PUBLICITATE