A decedat după o beție cu amicii de pahar

0
428
Foto simbol

Ieri,  30 mai, în jurul orei 07:20 în IP Dondușeni a fost înregistrat apelul telefonic, de un bărbat de 38 de ani, locuitor al satului Teleșeuca, care a comunicat precum că a depistat cadavrul consăteanului său, un bărbat în vârstă de 40 de ani, în casa acestuia, ne-a comunicat Svetlana Talpă, ofițer de presă a IP Dondușeni.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit că la data de 29 mai, bărbatul decedat împreună cu alte patru persoane de gen masculin cu vârste cuprinse între 21 și 36 de ani toți locuitori ai satului Teleșeuca raionul Dondușeni, au consumat băuturi alcoolice la domiciliul victimei.

Ulterior, între victimă și bărbatul în vârstă de 36 de ani s-a iscat un conflict, care treptat a trecut în altercații fizice. Agresorul, i-a aplicat multiple lovituri cu pumnii și picioarele în diferite regiuni ale corpului bărbatului (gazdei) de 40 de ani.

După care persoana suspectă de comun cu ceilalți prezenți au plecat. Cadavrul bărbatului a fost îndreptat spre examinarea medico-legală pentru stabilirea exactă a cauzei decesului.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală. Persoana bănuită a fost reținută pentru 72 de ore.  La moment se întreprind măsuri de urmărire penală întru stabilirea tuturor circumstanțelor.

PUBLICITATE