Cu roaba la furat bani. Hoții au sustras safeul dintr-o filială a unei bănci din Mărculești

0
160

Noaptea trecută, la ora 03:05, poliția din Florești a fost sesizată de paznicul unei instituții de învățământ, care a comunicat că în adiacentul instituției a depistat o roabă și un safeu metalic. Ajunși la fața locului polițiștii au constatat că safeul a fost sustras din incinta filialei unei bănci.

Ulterior, în urma măsurilor de investigație întreprinse s-a stabilit că pe parcursul nopţii, persoane necunoscute cu cagule pe față, prin deteriorarea uşii de la intrare cu o rangă metalică, au pătruns în filiala băncii din orășelul Mărculeşti, raionul Floreşti, de unde au sustras un safeu metalic în care se aflau aproximativ 5000 de euro, 2000 de dolari, 10 000 de ruble ruseşti, 100 de lire sterline, 110 lei românești și 225 000 de lei moldovenești.

La acest moment, poliția din Florești întreprinde măsuri operative în vederea stabilirii făptuitorilor și locului aflării acestora. Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru furt în proporții deosebit de mari  în cadrul căreia urmează a fi stabilite toate circumstanțele.

Conform legii penale persoanele vinovate riscă pedeapsă cu închisoare de până la 10 ani.

PUBLICITATE