Un autobuz școlar cu elevi a fost deblocat de polițiști

0
492

Blocați în nămeți. Un autobuz școlar cu 15 elevi a fost deblocat de polițiștii din Soroca.Incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de astăzi. Un autobuz care transporta 15 elevi a rămas blocat în zăpadă pe traseul dintre localitățile Visoca și Niorcani la ieșirea pe traseul R14 din cauza condițiilor meteorologice și înzăpezirii drumului.

Autobuzul se deplasa de la liceul din satul Visoca spre localitățile unde domiciliază copiii. Șoferul a cerut ajutor poliției.Întru neadmiterea cazurilor de îngheț a copiilor sau a altor consecințe, polițiștii din Soroca au intervenit pentru a acorda ajutor și de a transporta în siguranță copiii acasă cu automobilele specializate ale Inspectoratului de Poliție Soroca. Ulterior, angajații Inspectoratului de Poliție Soroca de comun cu angajații din cadrul Agenției Drumuri din Soroca au deblocat și autobuzul școlar.

În acest sens, pentru a evita astfel de situații, Poliția recomandă tuturor șoferilor să fie cât mai atenți la drum. Totodată, în portbagajul unității de transport fiecare șofer tebuie să aibă lopată și nisip.

PUBLICITATE