O săptămână uniți în rugăciune!

0
133

În perioada 01-07 februarie, la biserica ,,Nașterea Maicii Domnului” din s.Hîrtop, r.Florești. se va desfășura săptămâna dedicată Icoanei Maicii Domnului ,,Potolește întristările noastre”.

În fiecare zi, de dimineață până seara târziu se vor săvârși slujbe conform programului. Săptămâna se va încheia cu Sf. Liturghie din data de 7 februarie, duminică, când sărbătorim Icoana Maicii Domunului.

INVITAȚIE

Cu deosebită dragoste vă invităm la slujbele dedicate Icoanei Maicii Domnului făcătoare de minuni ,,Potolește întristările noastre”, care vor avea loc în săptămâna 01-07 februarie 2021,  în biserica ,,Nașterea Maicii Domnului” din s.Hîrtop, r.Florești.

 Programul săptămânii va cuprinde: Sfinte Liturghii, Sf.Maslu, acatiste și alte rugăciuni în fața Sfintei Icoane, pentru a cere ajutorul și mila Preasfintei Născătoare de Dumnezeu.

În semn de mulțumire putem aduce Maicii Domnului o floare, o lumânare sau altă milostenie, însă cel mai frumos dar este prezența noastră la rugăciune.

Să fim împreună rugători în această săptămână închinată Maicii Domnului, care nu întârzie să vină în ajutorul  fiecăruia și lucrează minuni prin Sfânta Sa icoană, pe potriva credinței și a rugăciunii noastre.

                     Cu aleasă  prețuire,  pr. Serghei Boldirescu

PUBLICITATE