Siguranța cetățenilor – prioritatea poliției

0
83

Angajații Inspectoratului de Poliție Soroca continuă să fie antrenați în serviciu, pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea climatului de ordine şi linişte publică.

Astfel, în vederea consolidării dialogului cu cetățenii și creșterii gradului de siguranță în comunitate, descurajării comportamentului delicvent prin prezența polițiștilor și realizarea activităților de prevenire și combatere a fenomenului infracțional, polițiștii au desfăşurat o acţiune preventiv-reactivă.

Forțele de ordine au patrulat cartierele, străzile, obiective de infrastructură, care prezintă un risc sporit de comitere a infracțiunilor și contravențiilor.

De asemenea, polițiștii au vorbit cu cetățenii despre infracțiunile ce se pot comite în stradă, măsurile de precauție și riscurile existente în vederea neadmiterii victimizării acestora. Totodată, au fost solicitate sugestii în vederea eficientizării activității de patrulare în localitățile deservite.

Scopul acestora este de a asigura, prin activităţile desfăşurate, reprezentarea şi promovarea intereselor comunităţii, creşterea calităţii serviciului de ordine şi siguranţă publică în beneficiul cetăţeanului.

PUBLICITATE