Un tractor cu remorcă s-a inversat la Drochia

0
59

În după amiaza zilei de 16 ianuarie salvatorii din nordul țării au fost solicitați să intervină pe traseul R – 7 la periferia orașului Drochia. Potrivit primelor informații un tractor de model MTZ -80 cu remorcă s-a inversat pe traseu în timpul deplasării.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 13:41. La fața locului a intervenit un echipaj a Unității salvatori și pompieri Drochia. Ajunși pompierii au stabilit că în urma accidentului conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 50 de ani este încarcerat în fiarele tractorului. Salvatorii au reușit de urgență să efectueze acțiuni de deblocare eliberând bărbatul din mormanul de fiare. Acesta a suportat leziuni ușoare fiind preluat de serviciul medical pentru îngrijiri la spitalul raional. La moment viața bărbatului nu este în pericol.

În acest context, salvatorii îndeamnă oamenii să apeleze de urgență Serviciul 112 în cazul în care se pomenesc într-o situație de risc, sau sunt martorii unei situații excepționale. Potrivit IGSU în ultimele 24 de ore angajații Inspectoratului au intervenit în 22 situații de risc printre care lichidarea focarelor de ardere, deblocări de uși, tractare de mijloace auto, dar și au prevenit izbucnirea a cinci incendii.

PUBLICITATE