Împreuna cu corul Belcanto, fii și tu un Moș Crăciun

0
210

„Creștini, Crăciunul a sosit! Vino la magazinul „Baby Rosse” din Soroca și alătura-te campaniei de colectare a cadourilor pentru copii”, ne îndeamnă corul Belcanto condus de Ludmila Samarin, printr-un moment muzical deosebit, transmis în direct pe pagina „Ziarul Nostru”. Fiecare participant la activitate a primit în dar câte o carte scrisă de autorul Sergiu Botezatu, oferită din partea Rotary Club Soroca, președintă Natalia Vrancean.

Au rămas zile numărate până la 7 ianuarie, când darurile adunate vor fi împărțite copiilor cu mai puține posibilități, dar cu așteptări mari de sărbători.

 Campania darurilor inițiată de Ziarul Nostru și susținută de mai mulți parteneri și oameni buni la suflet a adus deja bucurii mai multor copii, căci puțin câte puțin, dar împreună se pot face lucruri minunate.

https://fb.watch/2M0oq2Ndau/

Ajutorii lui Moș Crăciun de la IET nr. 17 „Cheița de Aur” din Soroca, micuții spiriduși, împreună cu părinții, educatorii și directoarea Olga Corbu au reușit într-o singură zi să adune peste 10000 de lei, în cutii plasate de părinți la intrarea în grădiniță. Din această sumă s-a împărțit câte 1000 de lei pentru șase copilași, iar de restul banilor, echipa de crăciunei a procurat hăinuțe și produse alimentare pentru câțiva bunici singuratici.

Anterior, datorită campaniei „Fii și tu Moș Crăciun”, alți opt copii din raionul Florești s-au bucurat de daruri și hăinuțe de iarnă, oferite de directoarea magazinului cu produse pentru copii „Baby Rosse” din Soroca, doamna Aurica Pușcaș.

 Campania continuă, alătură-te faptelor bune! La magazinul „Baby Rosse” din Soroca, pe str. Independenței 77,  vei găsi Cutia Cadourilor. Pune în ea un mic dar pentru un suflețel frumos! De Crăciun va bucura un copil mai trist.

Împreună facem lumea mai bună!

PUBLICITATE