Sănătate, dragă amic!

0
250

După cum am scris în numărul anterior al ziarului, dăm start unei rubrici noi „Salut din depărtare”.

Am promis cititorilor spaţiu pentru a-şi saluta părinţii, prietenii, cumetrii, etcetera. Unica condiţie pentru acest serviciu este să ne trimiteţi şi o fotografie frumoasă pentru ca să ilustrăm „salutul” şi să îi redăm contur real.
O puteţi face prin poşta electronică elena-spinei@mail.ru
Protagonistul rubricii de astăzi este Ion Cosolovschi din oraşul Chişinău, un brav tată a doi feciori şi bunic al unui nepot de doi anişori, care a dorit să îi transmită un salut unui vechi amic pe nume Iurie, locuitor al satului Şuri, raionul Drochia. Ion este un bărbat harnic, cumsecade şi descurcăreţ. Viaţa l-a învăţat multe şi chiar l-a pus la încercări, dar nu i-a ştirbit din omenie şi bunătate sufletească. L-a călit, făcut să pună preţ pe prieteni, pe care, de fapt, nu-i are mulţi, dar sunt adevăraţi. Iată şi mesajul:
„Dragă Iurie! Profit de această ocazie ademenitoare şi îţi transmit un salut de aici, din Chişinău. Să ştii că timpul pune toate şi orice la locul său, cerne bunele şi relele, sparge stereotipuri şi ne pune obstacole. O prietenie adevărată nu se teme nici de timp, nici de încercări, oricât de multe ar fi. La moment încerc să adun puteri pentru a prinde rădăcini mai adânc. Bucuria cea mare îmi sunt familia, feciorii, scumpul nepoţel, dornic de ghiduşii. Se zice că cât mai multă căldură dăruim copiilor, cu atât mai cald ne va fi la bătrâneţe. Cu certitudine, aşa şi este. Mi-am împărtăşit cu tine bucuriile, sper că vom mai comunica. Sănătate şi fericire, dragă amic!” împreună cu nepoţelul Marius.

Elena Spinei

PUBLICITATE