O persoană a decedat și alta a fost traumatizată într-un grav accident rutier

0
2101

Aseară, în jurul orei 22.40,  poliția din Soroca a fost sesizată despre producerea unui accident rutier la intrarea în satul Racovăț,  raionul Soroca. La fața locului, polițiștii  au stabilit că în accident sunt implicate trei autocamioane.

Un bărbat de aproximativ 32 ani, fiind la volanul unui autocamion de marcă, deplasându-se din direcția Chișinău spre Soroca, la intersecție cu satul Racovăț,  nu s-a asigurat și a ieșit la depășirea unui alt autocamion, de aceeași marcă, la volanul căruia se afla un bărbat de 50 de ani, din orașul Bender.  

În momentul depășirii, pe contrasens, regulamentar se deplasa cel de-al treilea camion, un Volvo cu remorcă, condus de un bărbat de  58 de ani, locuitor al satului Chișcăreni, raionul Sîngerei. Nereușind să evite impactul, camionul DAF s-a lovit  frontal cu Volvo, ciocnind tangențial în rezervorul de combustibil a camionului Volvo.

„Doi tineri din satul Redi-Cereșnovăț au fost printre primii la accidentul teribil de lângă Racovăț. Au riscat viața și l-au salvat pe unul dintre șoferi. L-au scos din camionul care ardea.” – textul cu imaginile video au fost transmise pe adresa ziarului de către un urmăritor.

Doi tineri din satul Redi-Cereșnovăț au fost printre primii la accidentul teribil de lângă Racovăț

Scos din gheara morții„Doi tineri din satul Redi-Cereșnovăț au fost printre primii la accidentul teribil de lângă Racovăț. Au riscat viața și l-au salvat pe unul dintre șoferi. L-au scos din camionul care ardea.” – textul cu imaginile video au fost transmise pe adresa ziarului de către un urmăritor.Aseară, în jurul orei 22.40, poliția din Soroca a fost sesizată despre producerea unui accident rutier la intrarea în satul Racovăț, raionul Soroca.La fața locului, polițiștii au stabilit că în accident sunt implicate trei autocamioane.Un bărbat de aproximativ 32 ani, fiind la volanul unui autocamion de marcă, deplasându-se din direcția Chișinău spre Soroca, la intersecție cu satul Racovăț, nu s-a asigurat și a ieșit la depășirea unui alt autocamion, de aceeași marcă, la volanul căruia se afla un bărbat de 50 de ani, din orașul Bender. În momentul depășirii, pe contrasens, regulamentar se deplasa cel de-al treilea camion, un Volvo cu remorcă, condus de un bărbat de 58 de ani, locuitor al satului Chișcăreni, raionul Sîngerei.Nereușind să evite impactul, camionul DAF s-a lovit frontal cu Volvo, ciocnind tangențial în rezervorul de combustibil a camionului Volvo.În urma ciocnirii ambele camioane au fost cuprinse de flăcări, iar al treilea autocamion DAF a fost proiectat în afara părții carosabile. Conducătorul autocamionului de model DAF, care s-ar face vinovat de producerea coliziunii a decedat, blocat înăuntru, iar conducătorul camionului de model Volvo a fost scos de urgență de către un echipaj al poliției de frontieră care se afla în apropriere și transportat la spital cu diverse traumatisme.Poliția cercetează toate circumstanțele producerii accidentului rutier.

Geplaatst door Ziarul Nostru op Woensdag 12 augustus 2020

În urma ciocnirii  ambele  camioane au  fost cuprinse de flăcări, iar al treilea  autocamion DAF a fost proiectat în afara părții carosabile.

Conducătorul autocamionului de model DAF,  care s-ar face vinovat de producerea coliziunii a decedat, blocat înăuntru, iar conducătorul camionului de model Volvo a fost scos de urgență de către un  echipaj al poliției de frontieră care se afla în apropriere și transportat la spital cu diverse traumatisme. Poliția cercetează toate circumstanțele producerii accidentului rutier.

Trei autocamioane sunt implicate într-un accident teribil.Un bărbat de aproximativ 32 ani, fiind la volanul unui autocamion de marcă, deplasându-se din direcția Chișinău spre Soroca, la intersecție cu satul Racovăț, nu s-a asigurat și a ieșit la depășirea unui alt autocamion, de aceeași marcă, la volanul căruia se afla un bărbat de 50 de ani, din orașul Bender. În momentul depășirii, pe contrasens, regulamentar se deplasa cel de-al treilea camion, un Volvo cu remorcă, condus de un bărbat de 58 de ani, locuitor al satului Chișcăreni, raionul Sîngerei.Nereușind să evite impactul, camionul DAF s-a lovit frontal cu Volvo, ciocnind tangențial în rezervorul de combustibil a camionului Volvo.În urma ciocnirii ambele camioane au fost cuprinse de flăcări, iar al treilea autocamion DAF a fost proiectat în afara părții carosabile. Conducătorul autocamionului de model DAF, care s-ar face vinovat de producerea coliziunii a decedat, blocat înăuntru, iar conducătorul camionului de model Volvo a fost scos de urgență de către un echipaj al poliției de frontieră care se afla în apropriere și transportat la spital cu diverse traumatisme. Poliția cercetează toate circumstanțele producerii accidentului rutier.

Geplaatst door Ziarul Nostru op Dinsdag 11 augustus 2020

Accident soldat cu incendiu pe traseul Soroca-Chișinău, lângă Racovăț. Un tir a luat foc. Un deces.La fața locului au intervenit ofițerii INSP, pompierii, dar și echipaje medicale. Oamenii legii au sistat circulația rutieră în zonă și urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Geplaatst door Ziarul Nostru op Dinsdag 11 augustus 2020
PUBLICITATE