Succesul nu ține cont de pandemie

0
200

Pandemia nu este un impediment pentru tânăra soroceancă Valeria Cebotari de a lua cele mai înalte premii la concursurile de muzică și modelling la care participă periodic. Valeria s-a clasat pe locul I la concursul „Online Music Competition” desfășurat în Macedonia, în perioada 27-28 iunie 2020.

          „Am cântat piesa „Mama mea” de  Zarina Tilidze și am obținut Locul I cu 90.3 puncte. Nu m-am așteptat la acest rezultat înalt, spune Valeria, în curând voi primi premiul prin intermediul poștei. De asemenea, recent am obținut medalia și locul II la un alt concurs de muzică desfășurat la Odessa”.

          Între timp Valeria a trimis înregistrări pentru un concurs de modelling care se desfășoară acum în Bulgaria: „M-am filmat la cetate în două ținute diferite: costum sportiv și ținută la alegere, aștept rezultatele. Desigur, îmi plac aceste activități online, dar emoțiile nu mai sunt atât de mari ca atunci când mă deplasam la fața locului, în țările unde se desfășurau evenimentele. Era mult mai interesant, dar până trece pandemia, mă adaptez noilor condiții și învăț ceva nou din fiecare experiență.”

PUBLICITATE