Polițiștii din Soroca au întocmit procese verbale pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a Covid-19

0
2025

În scopul asigurării securității, protecției vieții și sănătății cetățenilor, ca urmare a evoluției situației epidemiologice a infecției cu #COVID_19, la data de 1 iulie 2020, angajații Sectorului de Poliție Nr. 1 al Inspectoratului de Poliție Soroca, în colaborare cu angajații secției prevenire a Inspectoratului General Situații de Urgență, angajați a Centrului de Sănătate Publică, angajați a Agenției Naționale de Siguranță a Alimentelor și reprezentanți din cadrul Primăriei municipiului Soroca, au verificat agenții economici, piețele agro, parcurile și bazinele acvatice din teritoriul administrativ deservit.
Totodată, deținătorii de bazine acvatice si a locurilor de agreament, au fost familiarizați privind necesitatea respectării prevederilor Hotărârii Comisiei Extraordinare pentru Sănătate Publică și respectiv cu amenzile ce pot fi aplicate în caz de încălcare a acestor prevederi.
Ca urmare a verificărilor efectuate, au fost depistate și documentate 3 încălcări, fiind întocmite 3 procese verbale cu privire la contravenție în baza art. 76 prim alin. 1 Cod Contravențional al Republicii Moldova.

PUBLICITATE