Doi frați din Soroca, polițiști de frontieră, solidari în lupta cu pandemia Covid-19

0
1776

Frații Vadim și Oleg Buzilan din Soroca au venit cu o donație pentru Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, în susținerea polițiștilor de frontieră în lupta cu infecția de tip Covid-19, dar și în contextul marcării Zilei Polițistului de Frontieră European.

Lotul de bunuri donat de frații Buzilan a cuprins 1000 de mănuși, 400 de măști medicinale, 15 halate chirurgicale, 50 litri de dezinfectant, 10 kg de pastile clor, două termometre cu infraroșu, un pulsoximetru și 10 Expres-Teste Covid-19.

Vadim Buzilan își desfășoară activitatea în Sectorul Poliției de Frontieră „Soroca”, iar gestul pe care l-a făcut împreună cu fratele său, vine în susținerea colegilor care se află acum în prima linie, susține bărbatul.

  • Am decis să venim cu această donație din spiritul de a fi mai bun, mai cu seamă în această perioadă, în situația în care se află acum țara noastră. Fiecare persoană care are posibilitatea, poate face un asemenea gest. Polițiștii de frontieră sunt acum în prima linie la fel ca și medicii, supuși riscului zi de zi. Chiar printre colegii mei au fost din cei care care s-au infectat, acum, însă, s-au tratat și revin la muncă, – a precizat Vadim Buzilan, pentru Ziarul Nostru.

E de menționat faptul Oleg Buzilan este fost angajat al SPF Aeroportul Internațional Chișinău, în prezent stabilit cu traiul în Statele Unite ale Americii. Frații Buzilan au dat asigurări că nu se opresc aici, vor continua cu o altă donație pentru angajații Poliției de Frontieră din Soroca.

Șeful Poliției de Frontieră, Coreneliu Groza a apreciat gestul nobil al fraților Buzilan și a mulțumit din partea întregii echipe pentru donația atât de necesară în această perioadă grea.

PUBLICITATE