FAMILIA MEA – CEA MAI SCUMPĂ COMOARĂ!

0
282

15 mai este Ziua Internațională a Familiei! 💑 Cu această frumoasă ocazie, Ziarul Nostru, în parteneriat cu magazinul de produse pentru copii ”Baby Rosse” din Soroca, a organizat concursul fotografic ”FAMILIA MEA – CEA MAI SCUMPĂ COMOARĂ!”.

De la pici până la bunici sau străbunici, participanții la concurs au fost îndemnați să posteze fotografii cu familiile lor, mici sau mari, dar prețioase, însoțite de mesaje de dragoste pentru cei dragi, astfel ca împreună să promovăm imaginea și importanța Familiei, în condițiile în care oamenii au început să se îndepărteze de această instituție fundamentală a omenirii.

Concursul s-a desfășurat cu popularitate și în scurt timp sute de urmăritori ai ”Ziarului Nostru” au împodobit pagina cu fotografii frumoase și mesaje emoționante, care au ajutat la acumularea voturilor.

Trei fotografii care au acumulat cele mai multe aprecieri au câștigat premii, câte un voucher de la ”Baby Rosse”: 300 de lei (premiul I), 200 de lei (premiul II) și 100 de lei (premiul III). Câștigătorii premiilor sunt:

Crina Dubalari a cărei fotografie a acumulat 173 de voturi.

Iavorschii Natalia, cu 147 de voturi.

Alexandru Cebotari, cu 133 de voturi.

Felicitări tuturor participanților!!! Împreună demonstrăm încă o dată că instituția familiei stă, în continuare, puternică pe scara valorilor umane. Ce este Familia? De-a lungul generațiilor, oamenii i-au dat definiții dintre cele mai alese, dar fiecare persoană o simte în felul său unic, alături de o singură ființă sau la o masă mare cu rude numeroase, în prezent sau în amintiri candide, cu nostalgie sau cu speranța unui vis ce se va împlini în viitor. Am selectat doar o parte din semnificațiile scrise cu dragoste de participanți, chiar din sânul familiei lor – cuibul nemurii pe pământ:

 • Familia mea – Cel mai important vis REALIZAT cu SUCCES!” Marina Tabirta.
 • ”Familia mea – Universul meu”, Snejana Lisnic.
 • ”Familia este zâmbetul unui copil, dragostea unei mame, bucuria unui tată”. Inga Golovin.
 • ”Nu există nimic mai prețios pe Pământ decât familia. Ea este doza de energie și raza de soare în întuneric. Familia este unicul loc unde dăinuie fericirea și zâmbete zglobii de copii. Îmi iubesc până la infinit familia.”, Olgutza Godorog.
 • ”Familia – cel mai mare cuibușor de dragoste.” Iraida Negru.
 • ”Mă numesc Mădălina Mamaliga, am 8 ani și sunt din or. Soroca. Familia mea este un buchet în grădina Domnului, este ca o casă, construită cărămidă cu cărămidă (părinții, eu și fratele meu), zugrăvită cu armonie, comunicare, înțelegere, respect și cel mai de preț lucru: Dragoste! Eu îmi iubesc FAMILIA enorm!!!”
 • ”Familia este succesul și realizările noastre, de 22 de ani împreună. Am trecut prin multe greutăți, dar dragostea învinge tot și tot din dragoste ne-a dat Domnul trei fete minunate, ele sînt bogăția noastră și ne mândrim cu ele. Felicitări la toate familiile frumoase!”, Svetlana Ionița.
 • ”Familia mea este pentru mine o binecuvântare. Fără ei nu aș trăi nici o secundă! Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a dat cea mai minunată familie și trei îngerași tare scumpi!” Bucun Diana.
 • ”Familia e o frânghie, a cărei noduri nu se desfac niciodată!” Ina Tasnic
 • ”Buna ziua! Mă numesc Pocitari Tatiana din or. Soroca. Auzim deseori că familia este „comoara cea mai de preț”. Cred că este mai mult decât o comoară. Ea reprezintă energia permanentă care ne împinge spre idealurile noastre, care ne dă forța să învingem obstacolele ce apar inevitabil în destinul nostru, care ne păstrează inima plină de iubire și ne mângâie sufletul când suferim. Pentru mine, familia este acolo unde oamenii mă îmbrățișează, mă prețuiesc, țin la mine, mă iubesc și îmi oferă din ce au ei mai bun.”
 • ”Nu există nimic mai de preț pe acest pământ ca familia. Familia este TOTUL!” Niku Cristina Spoiala.
 • ”Mă numesc Corceac Natalia, am 30 ani, un soț iubitor și grijuliu și doi copilași minunați! Familia este locul unde viața începe și unde iubirea nu se termină niciodată!”.
 • ”Tot ce contează… e familia”, Tatiana Tamazlicari.
 • ”Suntem o familie cu cei mai minunați copilași. Ei ne sunt prezentul și viitorul nostru.” Cristina Fotescu.
 • ”Familia este împărăția tatălui, lumea mamei și raiul copiilor!!!”, Inga Ingulya.
 • ”Familia este un factor important și de răspundere a educației. Părinții o conduc și răspund de ea în fața societății, a fericirii lor și a vieții copiilor.” Cristina Gasnas.
 • ”Sunt fericita alături de voi, de familia mea. Nu-mi mai pot imagina cum ar fi să nu am alături un om care mă iubește, pe care mă pot baza. Nu-mi mai pot imagina cum ar fi să nu am în brațe o fetiță care-mi zâmbește, pe care s-o pot alinta și iubi.” Laura Repetchi.
 • “Familia e o frânghie ale cărei noduri nu se desfac niciodată. Cu siguranță pot spune că suntem fericiți împreună. Ne bucurăm de fiecare minut petrecut cu familia. Nimic nu este mai frumos decât să știm că acasă ne așteaptă „fetele” în fiecare seară. Căminul nostru este unul plin de farmec și lumină.” Tatiana Sirbu.
 • ”Familia este cel mai de preț cuvânt. Este un colț de rai și de fericire plină de dragoste și zâmbete pe care poti să construiești doar împreună cu familia.” Miroslava Popovschii.
 • ”Familia este cea mai mare comoara pentru un copil”. Doina Andrei Solomon.
 • ”Copiii sunt motivul pentru care râdem, zâmbim și vrem să ne trezim în fiecare dimineață.” Vorontov Cristina.
 • ”Familia “Bujor” crește și educă doi bujori că două flori. Ei sunt firul iubirii.” Diana Necoara.
 • ”Familia este mediul în care venim pe lume, ne dezvoltăm şi la rândul nostru ne formăm o altă familie. Este locul unde găsim înțelegere, liniște şi soluţii la problemele care ne frământă. Cu condiţia ca în familie să existe comunicare, respect şi iubire.” Ala Grijuc.
 • ”Familia – este un izvor nesecat de energie și iubire! Doar în familia ta îți regăsești liniștea ,și “adăpostul” după o zi grea. Mai mare mândrie ca o familie fericită și împlinită nu există!” Valiușa Manea.
 • ”Cel mai important element al muncii noastre este familia.” Tatiana Chistol
 • ”Sunteți pentru mine AERUL și APA!” Gheorghiu Ionela Marius.
 • ”Familia este binecuvântarea primită de la Dumnezeu, este sacră și fără de preț. Mulțumesc Domnului pentru binecuvântarea Sa 🙏❤ Aveți grijă de FAMILIE” Vacarciuc Nadejda.
 • ”Nu exista cuvinte de descriere și comparație, pentru îmbinările de litere ,,FAMILIA”. Felicitări tuturor cu această zi ce nu se va mai repeta vreodată!” Renata Gatcan.
 • “În această lume plină de greutăți, familia este cea care prin înțelegere, încredere, respect și iubire reciprocă reușește să le depășească, scopul familiei noastre este IUBIREA💓💓💞 ”,Elena Mitu.
 • O familie fericită este aceea care este în primul rând unită şi în cadrul căreia există iubire, înţelegere şi respect. Nu trebuie să ai bani cărora să nu le ştii numărul ca să poţi fi fericit. Este suficient să nu-ţi lipsească strictul necesar. Banii îi faci, dar fericirea nu o poţi cumpăra. Draga mea familie, sunteți sensul vieții și cea mai mare bogăție…”, Corina Pinzari.

Dacă sunteți curioși să vedeți toate fotografiile participante la concurs, deschideți link-ul următor:  https://www.facebook.com/ziarulnostru/photos/a.1586293551606195/2659474107621462/?type=3&theater

❤️Ziua Familiei este marcată anual la data de 15 mai. Obiectivul principal al acestei sărbători este acela de a sublinia importanța familiilor, fără discriminare, în societate. Sunt promovate valori precum toleranța, respectul, împărţirea sarcinilor casnice şi combaterea tuturor formelor de violenţă în familie. Ziua Internațională a Familiei a fost proclamată de Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite în 20 septembrie 1993 și este sărbătorită în multe țări de pe planetă cu scopul de a sensibiliza opinia publică și de a sublinia importanța familiei. Începând cu anul 2010, Ziua Familiei a devenit sărbătoare şi în Republica Moldova.

Ludmila TALMAZAN

PUBLICITATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.

*

code