Prisaca noastră este tot ce avem mai drag!

0
183

E plăcut să lucrezi cu albinuțele. Mierea de calitate este făcută cu tragere de inimă, cu stăruință, cu răbdare și cu tot sufletul! Pot declara: prisaca noastră le are pe toate!

Eu și familia mea ne ocupăm cu albinăritul de mai bine de 5 ani. Sunt ferm convinsă că fără ajutorul tatălui meu și al meu, mama nu ar fi putut face față acestei ocupații, în așa fel am ajuns să avem o afacere de familie, unde la bază este o muncă asiduă. Albinuțele noastre au nevoie de foarte multă atenție, mereu este ceva de lucru la ele, stupii trebuie verificați periodic, pentru a nu scăpa probleme, pentru a preveni bolile sau chiar pentru a primi plăcere. La fel albinele sunt foarte sensibile și necesită mereu investiție, dar și o gestionare corectă. Mierea face parte dintr-o alimentare sănătoasă și este un produs natural, din acest motiv noi optăm pentru încurajarea consumării mierii.

Suntem o familie unită cu scopuri de a ne lărgi orizonturile în acest domeniu. Produsele noastre sunt prelucrate minimal, nu adăugăm nimic la miere, nici zahăr și nici apă, este muncă neîntreruptă, dar și o pasiune. La început am înlocuit zahărul cu mierea, apoi am decis să creăm propria miere, așa cum în sat avem trei păduri care ne înconjoară și două loturi de flori melifere – Facelia. Primim satisfacție din ceea ce facem – miere de flori de câmp, polifloră, floarea-soarelui, noi pe toate le adorăm și îndemnăm pe toți oamenii să consume produsul miraculos dăruit de natură – Mierea!

Andreea Alexandrov din s. Voloave, r. Soroca

PUBLICITATE