Pentru ce a fost amendat un bărbat din Egoreni?

0
1614

Un bărbat, originar din satul Egoreni, raionul Soroca, este documentat a doua oară de către polițiștii de frontieră din Direcția regională Nord pentru încălcarea regimului zonei de frontieră. Acesta a fost surprins în timp ce aranja în apele râului o plasă din monofilament destinată pescuitului. Incidentul a fost înregistrat în după amiaza zilei de ieri, 5 mai curent.

La fața locului nu s-a reușit efectuarea identificării, deoarece bărbatul nu avea asupra lui niciun act de identitate. Din spusele acestuia, este un locuitor din satul Egoreni, raionul Soroca, în vârstă de 28 de ani – informație confirmată ulterior. Mai mult, s-a aflat că tânărul a mai fost sancționat anterior pentru aceeași încălcare.

Ca urmare, moldoveanul a fost sancționat cu o amendă de 12 unități convenționale pentru încălcarea regimului frontierei de stat, conform art.332 alin.1 Cod Contravențional al Republicii Moldova.

NOTĂ: Din data de 1 aprilie curent și pe parcursul a 75 de zile consecutive, pe teritoriul Republicii Moldova este stabilită perioada de prohibiţie în obiectivele acvatice piscicole naturale. Din data respectivă au fost consemnate 134 de cazuri cu privire la încălcarea regimului zonei de frontieră cu documentarea a 198 persoane, din care două incidente înregistrate pe pescuitul ilicit.

PUBLICITATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.