Orașul Ocnița sărbătorește astăzi hramul. Cu ce mesaje de felicitare au venit autoritățile către localnici?

0
226

Mesajul de felicitare al primarului orașului Ocnița, cu ocazia Hramului!

Stimați locuitori ai orașului Ocnița! Cu prilejul marcării Hramul orașului la 6 mai, Vă adresez cele mai sincere urări de bine, bucurii, clipe fericite și multă sănătate! Fie ca sărbătoarea Sfântul Gheorghe Purtătorul de Biruinţă să ne aducă noi speranțe, încredere că totul va fi bine și noi puteri de a lupta și a învinge năpasta ce a cuprins omenirea toată. Vă îndemn să găsiți curajul de a trece peste orice efect negativ provocat de pandemie, de a păstra lumina din suflet și, de a fi aproape de cei dragi. Astfel, stimați ocnițeni, eu sunt convins că, în această zi, ne vom transmite deosebite gânduri și urări de bine celor apropiați, de la distanță. Cu ajutorul Domnului, solidaritatea și responsabilitatea noastră, a fiecăruia, va veni și timpul când vom aduna rudele, prietenii la masa de sărbătoare și, vom petrece frumos, așa precum știm.
Fie ca în casele dumneavoastră să domnească mereu bunăstarea, pacea, voia bună și optimismul!
La mulţi ani, OCNIȚA, orașul nostru drag!
Cu respect, Victor ARTAMANIUC, primarul orașului Ocnița

Mesajul de felicitare al Preşedintelui raionului cu ocazia hramului oraşului Ocnița

În ziua de 6 mai 1931, de Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruință, biserica din Ocniţa a fost sfinţită. De atunci, hramul oraşului Ocniţa se sărbătoreşte pe data de 6 mai.
Stimați locuitori ai orașului Ocnița, Vă felicit cu prilejul sărbătorii Hramul orașului!
În numele Consiliului Raional Ocnița, dar și al meu personal, Vă adresez cele mai frumoase urări de bine, fericire, sănătate și prosperitate. Fie ca această zi de sărbătoare să aducă pentru fiecare ocnițean o sursă de bucurie și un îndemn de a fi mai bun, mai tolerant, mai responsabil față de ziua de azi și cea de mâine.
Dumneavoastră sunteţi cei care reprezentaţi imaginea şi pilonii oraşului, cei care Vă implicați întru crearea condițiilor mai bune pentru un trai decent și confortabil, aici, acasă. Spiritul acestei sfinte sărbători să Vă înnobileze cu puterea de a trece peste orice obstacol ce apare în cale, fără să renunţați la speranţa şi credinţa ce le purtaţi în suflete. Fie ca Ziua Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruință să aducă cele mai frumoase sentimente în inimă și casele fiecăruia.
La mulți ani, Ocnița! La mulți ani oraș mic cu inimă mare!
Cu respect, Iurie PLOPA, președintele raionului Ocnița

Уважаемые Окничане!!!
От всей души поздравляю Вас с Храмовым праздником !!!Желаю Вам и Вашим близким-счастья, мира, добра и благополучия!!!Пусть св.Георгий Победоносец защищает и оберегает от всего плохого и дарует каждому ,только радость и счастье!!!Пусть ,наш любимый город процветает, а в домах будет всегда уют и достаток!!!
С ПРАЗДНИКОМ, ЛЮБИМЫЙ ГОРОД !!!
LA MULȚI ANI OCNIȚA!!!!!

PUBLICITATE