Primăvara ţese flori

0
161

„Cine se plictiseşte în carantină, să ia exemplu de la mine. Nu am frate sau soră să mă joc cu ei, dar nici timp pentru a mă plictisi. Primăvara ţese flori în toată ţara şi ne bucură, iar eu modelez flori şi fel de fel de lucrări din plastilină aerată. Să ştiţi că e un remediu foarte bun antistres, o terapie care alungă tristeţea. Plastilina se lucrează uşor, iar treptat, la temperatura aerului, se întăreşte, iar lucrul modelat îl poţi păstra mult timp, căci nu-şi pierde nici forma, nici culoarea.
Îmi place foarte mult să confecţionez lucrări şi din hârtie. Origami este acea pasiune care te poate ţintui la masa de lucru un timp îndelungat. Important este să ai la îndemână hârtie albă sau colorată, foarfece, lipici…. Florile realizate arată gingaş şi frumos. Poţi să le dăruieşti celor mai dragi femei din viaţa ta, mamei, bunicilor, profesoarelor, prietenelor, nanelor… Asta după ce va finisa carantina.
Cărţile nu ştiu de carantină. Ele se dau citite, răsfoite, iubite. Eu întotdeauna, după ce citesc o carte interesantă, visez să devin ca eroul principal. La fel de îndrăzneţ, creativ sau original, în dependenţă de conţinut şi temă.
Fie ca florile primăverii să vă îndulcească viaţa şi să vă îndemne să creaţi!”

Anastasia Railean, clasa a patra,
Liceul Teoretic “Petru Rareş”

PUBLICITATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.