Sorocean stabilit în Franța a donat 4 termometre frontale pentru spitalul din Soroca

0
629
poză simbol

Un tânăr sorocean stabilit în Franța, care a dorit să-și păstreze anonimatul, a donat patru termometre frontale fără contact, care vor completa baza tehnică a spitalului Raional ”A. Prisacari” din Soroca.
Informația a venit de la Clubul Rotary Soroca, al cărui prieten este tânărul donator. Donațiile din partea familiei Rotary vor continua, ne asigură Natalia Vrancean.
Amintim că ieri, la Soroca a ajuns, cu multe eforturi și persoane implicate, un aparat performant de ventilație a plămânilor, donat de Etienne Steiner, un medic din Franța, sorocean de origine. Gestul nu ar fi fost posibil, fără implicarea dl Eugen Vizir, consulul Republicii Moldova în Franța, dar și a rotaryenilor Dorin Dusciac, Alexandru Robu, Luminita Gavriluta, precum și Natalia Vrancean, Președinta Clubului Rotary Soroca, care îndeamnă sorocenii și pe toată lumea bună să doneze în continuare pentru Spitalul raional din Soroca pe platforma: https://www.caritate.md/donations/pentru-ei-cei-care-au-grija-de-noi?fbclid=IwAR0-PCGq9wLluOAkvXj5cQQWZQK_zdXr5g6nLQL9i91SUPGDwWuH3rcbouE

PUBLICITATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.