Ce fac în carantină? Trăiesc.

0
126

„Pasiunea este umanitatea universală. Fără ea religia, istoria, romantismul şi arta ar fi inutile.”, – a zis Honore de Balzac.

Carantina nu e un obstacol în realizarea hobby-urilor, de la gimnastica de dimineața până la lectura unei cărți bune, consistente.
În afară de lecțiile care le petrec pe platforme online și temele pregătite pe muzica clasică a lui Richard Clayderman, Antonio Vivaldi , îmi ocup timpul dinamic. De exemplu, în ciuda faptului că stau numai in casă și încerc să urmez normele de protecție împotriva pandemiei, mă ocup cu vloggingul.Dezvolt la moment un canal pe youtube:”Călătoriile unei amatoare”.Fiindcă inițial am avut de gând să mă bazez mai mult pe promovarea turismului, din cauza carantinei am continuat să postez diverse, de la îmbrăcatul cu stil până la obiecte pe care le puteți confecționa singuri acasă.
De asemenea, îmi continui o altă pasiune:pictura. Pictez ce-mi simte sufletul, iarăși, în compania melodiilor preferate.
Când mă plictisesc, cos în biser sau mă ocup cu culinăritul. E uimitor câte talente mi-am descoperit în carantină!
Lecturez, îmi plac cărțile de aventură. Recent am fost impresionantă de cartea lui Mihai Tican Rumano :”Peste mări și țări”, călătorind imaginar pe coastele peninsulei Iberice.
Deci, dragii mei, un sfat bun ar fi să nu pierdeți timpul în zadar și să vă ocupați cu ceva util, plăcut, și de ce nu, să vă descoperiți singuri pe voi, cât și pe membrii familiei voastre. Lecturați, socializați cu zâmbetul pe buze!

Dana Spînu, cl.X, liceul teoretic „Petru Rareș”

PUBLICITATE