Atenție părinți și copii! Ce vă recomandă polițiștii?

0
882

În legătură cu situația epidimiologică privind infecția cu coronavirusul de tip nou (Covid-19) și pentru a preveni răspândirea acestui virus în rândul populației, în special al copiilor, angajații Inspectoratului de poliție Florești vine cu un apel către părinți și copii să țină cont de următoarele recomandări:
Sfaturile poliției pentru părinți!
Asigurați-vă că copiii dumneavoastră nu se expun în locuri aglomerate, cum ar fi: locuri de joacă pentru copii, parcuri, locuri de agrement!
– Mențineți distanța socială atunci când în situații extreme sunteți nevoiți să ieșiți în stradă!
– Aveți grijă atât dvs cât și copiii pe care îi aveți la întreținere să se spele des pe mâni cu o soluție pentru mâini pe bază de alcool sau cu apă și săpun!
– Asigurați o importanță majoră siguranței copiilor în mediul online. Tehnologiile informaționale pe lângă beneficiile pe care le oferă fiind utilizate au și fețe ascunse. Aveți grijă ce site-uri accesează copilul dvs.
Sfaturile poliției pentru copii!
– Dragi elevi, odată ce vă aflați acasă aveți posibilitatea să acordați timp hobby-urilor voastre, nu vă expuneți în locuri aglomerate!
– Nu oferiți date cu caracter personal noilor prieteni sau persoane recent cunoscute în mediul online!
– Aveți grijă să nu contactați cu persoane recent întoarse de peste hotare sau persoane diagnosticate pozitiv cu Covid -19.
Amintim că, aceste recomandări au scopul de ai feri pe elevi de orice risc de contaminare, care ar putea să apară în perioda situației de urgență provocată de epidemia Covid-19.

PUBLICITATE