Trei tone de ajutor umanitar din partea Republicii Populare Chineze

0
99

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a recepționat 3 tone de ajutor umanitar din partea Republicii Populare Chineze. Acesta conține echipamente de protecție individuală pentru personalul medical: combinezoane de unică folosinţă, mănuși sterile, măști medicale, măști de protecție respiratorie, bahile, ochelari medicali de protecție și termometre cu infraroșu.

Viorica Dumbrăveanu: „Exprim sincere mulțumiri poporului chinez  pentru implicare, solidarizare și tot suportul acordat țării noastre în lupta cu infecția COVID-19”.

 „Noul coronavirus se răspândește foarte repede, în întreaga lume. Acesta reprezintă un dușman comun pentru toate țările. În acest context, trebuie să ne unim forțele pentru a ne susține unii pe alții”, a declarat ambasadorul Republicii Populare Chineze,  Zhang Yinghong.

Echipamentele de protecție vor fi distribuite  începând de astăzi în toate instituțiile medicale care tratează pacienții cu COVID-19.  Pe data de 15 aprilie urmează să ajungă în țară un alt lot de echipamente de protecție, teste, medicamente și consumabile.

PUBLICITATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.