Autorii a două furturi din magazine la Florești, depistați de poliție

0
232

Doi bărbați, în vârstă de 43 de ani, locuitori ai raionului Florești, suspectați de comiterea a două furturi din magazine, sunt cercetați penal pentru furt.  Prejudiciul estimat se ridică la  circa 15 500 de lei. În noaptea de 2 spre 3 aprilie,  curent, angajații Inspectoratului  de Poliție Florești au fost alertați despre două furturi comise în orașul Florești.

Imediat, la fața locului a ajuns grupa operativă, care  a reușit să rețină în flagrant doi bărbați care aveau la ei obiectele furate. Indivizii au reușit să sustragă patru triciclete pentru copii, unelte de grădinărit și produse de igienă personală.

 Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit că aceștia pătrundeau în magazine prin deteriorarea lacătelor.  Ambii suspecți sunt anterior judecați pentru comiterea unor infracțiuni similare pe teritoriul raionului Florești.

Audiați de polițiști,  bărbații și-au recunoscut vina. Suspecții sunt cercetați în stare de libertate.  Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă închisoare de până la 4 ani.

PUBLICITATE