Au adus curcubeul în sat

0
529

Pe mai multe porți din comuna Ocolina, r. Soroca, au apărut curcubeie cu îndemnul ”Totul va fi bine”. Sunt desenele copilașilor de la Instituția de Educație Timpurie ”Ghiocel”, care în aceste zile de stat acasă, au fost îndemnați de directoarea Ecaterina Cebanciuc, printr-un mesaj postat pe pagina de facebook a grădiniței, să coloreze zilele triste ale localității:

”Dragi părinți cu pici ai IET „Ghiocel” din satul Ocolina, vă îndemnăm să participați la campania „Totul va fi bine”! Copiii împreună cu părinții vor desena un curcubeu şi vor scrie textul: „Totul va fi bine” şi îl vor lipi la geam sau la poartă pentru a colora zilele triste ale localității. Așteptăm pozele voastre în comentarii. Vă mulțumim pentru implicare!”

Micuții, îndemnați de părinți, nu au așteptat mult și s-au pus pe treabă. Cu siguranță, desenele lor vor aduce zâmbete și curaj tuturor.

Campania ”Totul va fi bine!” reprezintă o inițiativă prin care cei mici, ajutați de adulți, aduc culoare localității în care se află. În momentele pandemiei de coronavirus, campania are ca scop să bucure oamenii și să-i facă să uite de momentele prin care trec.

Ludmila Talmazan

PUBLICITATE