„Un gând frumos pentru voi, Stimate Doamne” – expo-târg la Soroca

0
709

Sorocenii sunt așteptați în perioada 5-7 martie la Expo-târgul „Un gând frumos pentru voi, Stimate Doamne”, desfășurat, la prima ediție, în parcul ”Ion și Doina Aldea Teodorovici”, în fața Palatului de Cultură Soroca. În ajun de 8 Martie, sărbătoarea Internațională a Femeii, zeci de agenți economici și-au scos la vânzare diverse produse: mărțișoare, îmbrăcăminte, încălțăminte, produse cosmetice, servicii de îngrijiri paliative, servicii turistice, produse din carne și de post, fructe și legume uscate, copturi și multe altele.

Dragi locuitori ai orașului Soroca, sunteți așteptați la expo-târgul ,,Un gând frumos pentru voi, Stimate Doamne,,

Geplaatst door Ziarul Nostru op Donderdag 5 maart 2020

Evenimentul este organizat de Consiliul Raional Soroca în parteneriat cu Filiala Soroca a Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova.

Pentru participare activă în cadrul expo-târgului, agenții economici au fost decernați cu diplome, în semn de susținere și apreciere, atât din partea Președintelui raionului Soroca, dl Veaceslav Rusnac, cât și din partea primarului municipiului Soroca, doamna Lilia Pilipețchi, care a împărțit mărțișoare tuturor, mici bucurii ale primăverii confecționate și dăruite de copilașii de la grădinițe.  

Vizitatorii pot procura produsele acestui târg expozițional timp de 3 zile, între orele 10:00-17:00.

PUBLICITATE