Îmbracă un copil de Paște!

0
494

Învierea Domnului trebuie să ne găsească pe toţi în haine noi. Asta spune tradiţia din bătrâni. Nu toţi creştinii se pot bucura de o garderobă schimbată de sărbători. Chinuiţi de sărăcie, zeci de copii nici nu pot visa la o pereche de pantofi sau la hăinuţe.
„Îmbracă un copil de Paşte” este campania lansată de Ziarul Nostru, Consiliile raionale Soroca, Drochia și Dondușeni şi Rotary Club Soroca. Alături de dvs dragi cititori, oameni inimoşi, să le venim în ajutor şi să le îndeplinim micuţilor dorinţa. Din păcate cunoaştem mai multe familii care trăiesc într-o sărăcie lucie, iar de Paște micuții și-ar dori haine, jucării sau pantofi noi. Traiul modest le ucide însă orice speranță. Tristețea se citește pe chip, deoarece părinții lor abia reușesc să le pună o pâine pe masă.
Fiind în preajma perioadei Postului Mare, ne-am gândit să facem o faptă bună. Vă doriți să aduceți zâmbetul pe chipul unui copilaș? Ați putea să-i faceți o mare bucurie îmbrăcându-l cu hăinuțe noi de Paște. Puteți veni cu donații la consiliile raionale, pachetele primite le vom împărți copiilor în Duminica Floriilor. Alegeți să dăruiți bucurie!
Considerați donația nu ca o cheltuială, ci ca un venit, nu ca o pierdere, ci ca un câștig!
Câștigăm împreună.
Detalii la tel:
0230 2 2058 Consiliul raional Soroca
0252 2 2058 Consiliul raional Drochia
0251 2 2058 Consiliul raional Dondușeni
069326061 Ziarul Nostru

PUBLICITATE