Grigore Bucătaru – laureat al Galei Premiilor anuale în domeniul Culturii

0
550
Sursa foto: Sergiu Bucataru

Grigore Bucataru, șef al Secției Cultură și Turism Soroca, a fost premiat de către Ministerul Educației Culturii și Cercetării pentru contribuție esențială în promovarea valorilor culturale și organizarea activităților culturale de amploare!
Cu ocazia Zilei Naționale a Culturii astăzi, 15 ianuarie, a avut loc festivitatea de premiere a laureaților ediției 2020 a Galei Premiilor anuale în domeniul Culturii.
La eveniment au participat premianții ediției curente și invitații acestora, ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Corneliu Popovici,și numeroși oameni de cultură.
Premiile anuale ale Ministerului Educației, Culturii și Cercetării în domeniul Culturii au fost instituite pentru remarcarea celor mai reprezentative creaţii în domeniul literaturii, teatrului, muzicii, coregrafiei, cinematografiei, artelor plastice, biblioteconomiei, restaurării, conservării patrimoniului cultural şi al muzeografiei. Această acţiune are ca scop susţinerea şi promovarea capacităţilor creative și perfecţionarea măiestriei interpretative ale oamenilor de cultură din țară.

Numele tuturor laureaților ediției din acest an pot fi citite pe site-ul ministerului:
https://mecc.gov.md/ro/content/ministerul-educatiei-culturii-si-cercetarii-premiat-laureatii-galei-premiilor-anuale

PUBLICITATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.