Un cadou pentru Maxim

1
188

Magia Crăciunului a poposit la familia Grădinari din s. Căinarii Vechi. Grație acțiunii de caritate organizate de, în care s-au implicat elevii, părinții și cadrele didactice din raion, astăzi în cadrul târgului de Crăciun, au fost colectați 26150 lei. Suma este suficientă pentru ca familia Grădinari să poată cumpăra fiului lor Maxim, elev în clasa a I-a, un cărucior special. Mulțumim tuturor pentru implicare, efort, dăruire, dar mai ales pentru că nu ați rămas indiferenți la problemele acestei familii. Doar solidarizându-ne putem face lucruri frumoase!

Direcția Învățământ Soroca

Angela Mușenco, șefa Direcției de Învățământ Soroca a venit cu cea mai bună noutate de astăzi. Căruciorul pentru Maxim a fost cumpărat! Astăzi la Iarmarocul de Crăciun au fost colectați 26 000 lei, bani suficienți. Costul căruciorului este de 25 000 lei. Mulțumim tuturor instituțiilor de învățământ, copiilor care au confecționat brăduții, tuturor celor care au donat, care au cumpărat brăduți! Împreună se face magie!

Geplaatst door Ziarul Nostru op Woensdag 25 december 2019

E ziua miracolelor!

Geplaatst door Ziarul Nostru op Woensdag 25 december 2019

PUBLICITATE

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua. Doresc astazi sa multumesc din suflet tuturor care au participat la colectarea banilor pentru caruciorul lui Maxim,sintem nespus de bucurosi si recunoscatori pentru ajutorul acordat de toti.
    Sarbatori fericite si sa aveti mereu si voi asa oameni buni si saritori la nevoie cum am avut si noi parte. Va multumim

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.

*

code