Un locuitor al satului Japca din raionul Florești, depistat cu acte neveridice la frontieră

0
144

Carte de identitate românească și un permis de conducere, care ar fi eliberat de autotitățile din Ucraina, identificate cu semne vizibile de falsificare. Polițiștii de frontieră din Direcția regională VEST cercetează pentru uz de fals în acte un conațional, care avea intenția de se angaja pe teritoriul Germaniei și un cetățean al Ucrainei, care se deplasa spre Iași, România.

În punctul de trecere Leușeni, printre pasagerii rutei Moldova – Germania se afla și un locuitor al satului Japca, raionul Florești, asupra căruia s-a depista o carte de identitate românească cu indici necaracteristici originalului. Audiat, tânărul în vârstă de 21 de ani a comunicat că intenționa să se legimeze în calitatea de cetățean al României pe teritoriul Uniunii Europene pentru a obține un loc de muncă. Acesta a recunoscut că și-a perfectat actul prin intermediul unui necunoscut contra sumei de 200 de euro.

După întocmirea procesului- verbal de constatare și audiere, documentele au fost remise spre efectuarea expertizei tehnico-juridică. Polițiștii de frontieră examinează circumstanțele sub toate aspectele legale.

PUBLICITATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.