Sterilul afemeiat azi e tată de băiat

0
120

Arcadie avea două pasiuni: femeile și pescuitul. El zicea că dragostea îl înfrumusețează pe om, iar pescuitul îi dă energie. În discuțiile cu prietenii îi plăcea să repete enunțul „Întotdeauna trebuie să oferi dragoste dacă poți.” Și el oferea.
S-a îndrăgostit prima dată la 13 ani de o fată din clasa a X-a. A fost o dragoste neîmpărtășită. La 15 ani iubea o fată din clasa paralelă. Era frumoasă. Dar iubirea n-a ținut decât trei luni. Fata se îndrăgostise de colegul care îi transmitea bilețelele de la Arcadie. Nu a suferit din dragoste. Și-a găsit o altă amică, cu vreo 5 ani mai mare decât dânsul, care i-a furat virginitatea. De atunci nu s-a mai oprit până la nașterea fiului. Fermecat de frumusețea feminină, a iubit foarte multe femei. Zice că nici nu le mai știe numărul. Erau zile când prin patul lui treceau și două, iar uneori chiar și trei femei. Femeile frumoase i-au invadat și îi invadează ființa. A fost căsătorit de trei ori, dar cam la cinci ani se rupea relația. Copii nu au rezultat din aceste căsătorii. El zice că le oferă dragoste la toate, că le-a iubit pe toate.

Se simțeau atrași unul față de altul ca o ploaie de vară de un pământ însetat

Cu Marinela a făcut cunoștință pe internet. L-a fermecat cu frumusețea ei la nici 18 ani împliniți. Și fata după câteva convorbiri pe Skype zicea că s-a îndrăgostit de el. Îl iubea și îl admira de la distanță. Lăsându-se dusă de sentimente, ea nu a ținut cont de diferența de vârstă (15 ani) și nici de alte diferențe în personalitățile lor și într-o zi a dat curs invitației de a se întâlni pe viu cu el. Arcadie a invitat-o în localitatea lui dintr-un alt capăt de țară. Mama Marinelei s-a opus acestei plecări, nu era de acord ca fiica să plece în alt oraș la întâlnire cu un om pe care practic nu-l cunoștea. Și mai ales că era sfârșitul ultimului an de școală și examenele de absolvire băteau la ușă. Tatăl ei, însă i-a încuviințat decizia. Cu lacrimi de fericire și emoții a ajuns în apartamentul bărbatului. Chiar din prima clipă, Marinela, care mai cunoscuse și alți bărbați, fusese vrăjită de tandrețea lui Arcadie. I s-a părut un bărbat fantastic, cum văzuse numai prin filme. De reținut că noua relație era tentantă pentru amândoi. Se simțeau atrași unul față de altul ca o ploaie de vară de un pământ însetat. Entuziasmată și foarte bucuroasă le-a spus părinților că Arcadie este bărbatul visurilor sale, că e îndrăgostită de el nebunește și că după susținerea examenelor e gata să se mute la el. Bărbatul îi cucerise și inima, și corpul, și mintea. Se armonizau foarte bine mai ales în plan sexual. Marinela se simțea iubită, avea încredere în omul pe care îl iubea și relația lor decurgea într-o continuă spontaneitate. Nu-i mai trebuia nimic: nici facultate, nici părinți, nici colegi, nici bal de absolvire. Gândurile și inima îi erau la el și numai la el. A strigat „Ura!” când a terminat examenele și a plecat cu sufletul la gură la Arcadie. Părinții nu au putut-o opri. Mama a îmbrățișat-o în pragul casei și atâta i-a zis: „Vezi, fata mamei, să nu rămâi însărcinată! Tu doar încă nu-l cunoști atât de bine, nu știi ce gânduri îi mai roiesc lui prin minte…” „Să n-ai nici o grijă, mămico! În curând o să vin cu el acasă și o să vezi și tu ce om minunat este.” Și sărutând-o în fugă a dispărut zburând după poartă.

„Ești imprevizibil în pat, plin de fantezii sexuale”

Cum vă spuneam, Marinela nu era la prima relație amoroasă. Mai făcuse dragoste în pat cu vreo doi bărbați. Au fost niște relații secrete de care părinții nu aveau știre. Dar relația cu Arcadie i se părea domnișoarei mai vie, mai creativă, mai frumoasă. Și ea îi tot repeta pe lângă șoaptele de alint: „Dintre toți bărbații pe care i-am cunoscut până acum tu ești cel mai sexy. Ești imprevizibil în pat, plin de fantezii sexuale. Ai un talent aparte în împărtășirea emoțiilor…”. După mai bine de o lună, plină de pasiune și surprize plăcute, Marinela a început să se trezească din beția sentimentelor. S-a ridicat într-o dimineață din pat, încercată de grețuri și vărsături. A doua zi grețurile s-au manifestat pe tot parcursul zilei până și noaptea, chiar în timpul actului sexual. Au început să se umfle și s-o doară sânii. S-a dus la spital. Medicul de gardă a trimis-o la medicul ginecolog. În urma controlului ginecologic, doamna doctor a felicitat-o, spunându-i că este însărcinată. Marinelei i-a pierit graiul. Nu se aștepta. Nu era pregătită. Văzând-o schimbată la față, doctorița a poftit-o să se așeze, i-a dat un pahar cu apă, i-a vorbit despre ce să facă în primele luni de sarcină, cum este viața intrauterină a fătului, după care a luat-o la întrebări cu calm și liniște în voce. Când a întrebat-o cine este soțul, pacienta i-a răspuns că nu e căsătorită, dar în curând se va căsători cu iubitul ei, care are o mică întreprindere, e destul de generos și este un bărbat fantastic, cu chip de actor. Mai mult nu știa despre el. N-o interesase trecutul lui. Îl iubea și punctum. Convinsă că bărbatul va primi cu bucurie vestea, doctorița i-a strâns mâna și i-a dorit să aibă grijă de bebeluș, să vorbească cu el pentru că pruncii încep să descopere lumea încă din timpul sarcinii.

Adevărul e cu capul spart

Cu inima împăcată, Marinela s-a întors în apartamentul iubitului. Arcadie era plecat la serviciu. Ea, după ce s-a odihnit un pic în fața calculatorului, s-a apucat să pregătească masa așa cum o făcea în toate zilele de când se afla în această casă. Peste o oră a apărut în prag și iubitul. Venise ca de obicei cu flori și cu șampanie. S-au îmbrățișat, s-au pupat și s-au așezat la masă. În timp ce Arcadie a dus paharul cu șampanie la gură, Marinela a început: „Trebuie să-ți spun ceva… Sunt însărcinată…” Bărbatul a scăpat paharul din mână: „ Copilul nu e al meu! Eu nu pot avea copii. Sunt steril. Trei foste soții m-au părăsit din această cauză. Ai venit la mine în casă ca să mă faci tată de copil străin?! N-o să-ți meargă! Eu pun mai mult preț pe libertatea mea decât pentru a sta alături de tine și a crește copil străin. Până aici a fost! Poți să pleci din casa mea!” Marinela a rămas împietrită. Nu știa ce să creadă. S-a golit pe dată de gânduri și sentimente. Ținea bine minte că în relațiile intime pe care le-a avut cu foștii, tot timpul s-a protejat. Nu putea să rămână însărcinată de la cel din urmă. A încercat să-i explice lui Arcadie, dar acesta nu a crezut-o. Marinela a plecat acasă cu gând să întrerupă sarcină. Maică-sa o oprit-o, vorbindu-i despre riscurile și complicațiile lăsate de avort prin care trecuse chiar ea și din care cauză nu i-a mai putut aduce pe lume Marinelei vre-un frate ori vreo soră. Și-a îmbrățișat fiica și a încurajat-o: „Copilul e speranță și bucurie. Lasă-l să se nască. Noi o să te ajutăm să-l crești, iar atunci când se va naște vom face testul de paternitate ca să aflăm cine este tatăl lui.” Timpul a trecut. Înfruntând privirile curioase și bârfele, Marinela a născut un băiat. Momentul adevărului sosise. În urma testului ADN s-a dovedit că totuși Arcadie este tatăl copilului. Omului nu-i venea să creadă nici în ruptul capului. Au repetat testul într-un laborator din România. Același rezultat. Până la urmă s-a dovedit că prima lui soție, care nu-și dorea copii a dat mită medicului ca să-i elibereze un document fals soțului, precum că ar fi steril. Și Arcadie și-a asumat acest statut, luându-și grija de a avea urmași. Trec peste alte detalii și vă spun că acum când a aflat că copilul este al lui, a îngenuncheat în fața Marinelei, și-a cerut din suflet iertare pentru vorbele jignitoare care i le-a aruncat pe nedrept și i-a pus pe deget inelul de logodnă. Erau cu toții emoționați. Marinela și părinții l-au iertat. Peste câteva luni au făcut și cununie și botez în aceiași zi. A fost minunat. De atunci, zice Arcadie, i-a rămas o singură pasiune – pescuitul.

Nina Neculce

PUBLICITATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.