Stimați lucrători din agricultură și industria prelucrătoare

0
504

Sărbătoarea profesională Ziua lucrătorului din agricultură şi industria prelucrătoare, care se marchează în ultima duminică a lunii noiembrie, reprezintă o minunată ocazie de a aduce un deosebit omagiu tuturor celor care prin munca lor ne asigură pâinea pe masă, bunăstarea și dezvoltarea economiei naționale, care direct este dependentă de starea de lucruri din domeniul agricol, sector foarte riscant, responsabil, greu și, totodată, foarte important, nobil și necesar pentru prosperarea întregii societăți.
În pofida tuturor greutăţilor întâmpinate, agricultorii din raion au obţinut recolte îmbucurătoare la majoritatea culturilor din roada anului 2019, de asemenea s-a făcut tot posibilul, în condiţiile unui an secetos, de a semăna terenurile agricole pentru roada anului viitor.
Rezumând şi apreciind rezultatele obţinute exprimăm şi ferma convingere că prin munca, experienţa şi harul de buni gospodari veţi asigura şi în continuare o constantă dezvoltare a complexului agroindustrial prin utilizarea tehnologiilor moderne şi aplicarea pe scară largă a progreselor ştiinţei.
Cu prilejul sărbătorii profesionale vă adresez, dragi lucrători din sectorul agroindustrial, cele mai călduroase felicitări, profundă mulţumire şi recunoştinţă pentru munca depusă, pentru perseverenţa şi responsabilitatea de care dați dovadă și prin care vă manifestaţi în activitatea zilnică.
Să aveți parte de sănătate, lucrul depus să vă aducă bunăstare şi prosperitate, să aveți parte de împliniri şi realizări pe potriva dorinţelor şi aspiraţiilor, căldură şi bunăvoință în rândul colectivului și în familiile Dumneavoastră.
În speranţa că, prin efort comun şi abnegaţie, vom putea câștiga respectul generaţiilor viitoare, vă doresc mulţi ani rodnici, belşug și prosperare.

Cu recunoștință și profund respect, Aliona Andriuță,
şef al Direcției Agricultură
și Alimentație a Consiliului Raional Soroca

PUBLICITATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.