Ce poate fi mai rău, când urci beat la volan?

0
35

Inspectoratul Național de Probațiune al Ministerului Justiției a lansat un spot video, menit să sensibilizeze cetățenii privind conducerea mijloacelor de transport în stare de ebrietate. Mesajul spotului arată unde poți ajunge, odată ce au consumat băuturi alcoolice și ai urcat la volan.

Viața are prioritate! Alăturați-vă campaniei #SALV ! #Stop_alcool_la_volan

Nu e nimic mai important decât viața dumneavoastră și a celor dragi!Doar în mâinele noastre este soluția!!!! Doar împreună putem să oprim acest fenomen!!! De aceea vă îndemn să vă alăturați campaniei noastre #SALV #Stop_alcool_la_volan, nu numai prin like-uri și distribuiri, ci și prin acțiuni față de noi, față de prieteni, față de cei apropiați!! #TU_DOAR_TU_POȚI_SALVA_O_VIAȚĂ !!!!!!

Geplaatst door Inspectoratul Național de Probațiune – Ministerul Justiției al RM op Donderdag 7 november 2019

Amintim că, după ce în ultima perioadă au avut loc mai multe accidente cu implicarea șoferilor în stare de ebrietate, a fost lansată o linie telefonică destinată sesizării poliției cu privire la cazurile de conducere a automobilelor în stare de ebrietate. 067 112 902 este numărul la care cetățenii pot sesiza oamenii legii, în cazul când observă că cineva conduce, sau intenționează să urce beat la volan.

PUBLICITATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.