Proiectul “Dacă ai pune, dacă n-ai – ia”, inițiat de Rotary Club, a startat la Soroca

0
1008

Primul proiect inițiat de Rotary Club Soroca a început cu succes. La moment rafturi pentru alimente destinate persoanelor nevoiașe au fost amenajate în incinta magazinului Debut-Sor, de pe strada Cosăuților 6, din or.Soroca. Acțiunea  “Dacă ai pune, dacă n-ai ia”, vine să contribuie la asigurarea cu hrană a mai multor persoane. Totodată în  timpul apropiat membrii clubului preconizează instalarea în mai multe magazine a rafturilor pentru alimente destinate pentru persoane nevoiașe. Astfel, aici, cei care își pot permite vor lăsa produse alimentare, iar persoanele care au nevoie de alimente, le vor putea lua gratis.

Actualmente, membrii Rotary Club Soroca au deja inițiate trei proiecte menite să contribuie la dezvoltarea socială a populației din raionul Soroca.

Amintim, că al cincilea Club Rotary în districtul România-Moldova a fost deschis recent la Soroca. La 7 ani distanță de la chartarea ultimului club din R. Moldova, aici a fost deschis un nou Club Rotary pe lângă cele 4 existente, unul la Cahul și trei la Chișinău. Actul de admitere a fost semnat de către președintele Rotary Internațional Barry Rassin în ultimile zile a mandatului său. Clubul numără la moment 20 de membri.

PUBLICITATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.