Istoria în 5 volume

0
144

Dragi cititori, autori şi eroi ai publicaţiei
„Ziarul Nostru”!

Prietenia noastră durează deja 5 ANI. Unii sceptici nu preziceau o viaţă atât de lungă – de 241 de numere în 24 sau chiar în 32 de pagini. Dar am muncit şi mai luptăm până în prezent pentru a ne menţine ferm pe piaţa informaţională din nordul ţării. Ba mai mult, la familia noastră constituită la început din trei raioane – Soroca, Floreşti şi Drochia au mai aderat pe parcurs cititorii din Donduşeni, iar anul trecut şi cei din Ocniţa. Suntem solicitaţi la Briceni şi Edineţ. E o perspectivă reală.
Colectivul „ZN” s-a stabilizat. Avem nu doar autori titulari, dar şi corespondenţi voluntari. Împreună, fiind susţinuţi de autorităţile raionale şi locale, am depăşit momente de criză, fără a fi partinitori, susţinători şi, cu atât mai mult, participanţi ai bătăliilor politice între formaţiuni şi partide. În toate tindem să menţinem echilibru, să fim echidistanţi şi sinceri. Şi în continuare vom oferi tribuna noastră pentru schimb de opinii şi exprimare a propriilor constatări în diferite situaţii. Cine urmăreşte evoluţia „ZN” a observat diversitatea tematică, de rubrici şi genuri ziaristice. Am pus în pagini sfaturi utile, dar şi exemple ce pot proteja cetăţenii.
Astăzi putem să ne mândrim cu „odrasla” noastră. Însă rămânem mereu nesatisfăcuţi de ceea ce facem, tinzând spre o continuă perfecţionare, căci ne simţim datori în faţa unicului nostru creditor şi judecător – cititorul.
Ne dorim ca împreună să creştem şi să contribuim la realizări frumoase pentru mai mulţi ani înainte.
Îmi salut colegii, cititorii, susţinătorii, admiratorii.
Inspiraţie, creativitate, veridicitate!

Cu respect,
Natalia Vrancean, redactor-şef

PUBLICITATE