Suspecți de comiterea unui jaf, reținuți de polițiști

0
111

Doi bărbați cu vârsta cuprinsă între 27 și 32 ani, domiciliați în raionul Drochia și raionul Ungheni, au fost reținuți, fiind suspectați de jaf dintr-o locuință din satul Țîplești raionul Sângerei, cauzând un prejudiciu estimativ de 23 000 lei.

La 11 iunie, angajaţii Direcţiei Nord a Inspectoratului Național de Investigații, în comun cu angajaţii Inspectoratului de Poliție Sîngerei și Procuratura Sîngerei, au efectuat patru percheziţii în domiciliile bănuiților din satul Nicoreni, raionul Drochia și satul Semeni, raionul Ungheni.

Iar ca rezultat al cercetărilor efectuate, polițiștii au depistat şi ridicat obiecte şi bunuri materiale sustrase de către bănuiţi de la locul comiterii infracţiunii, de asemenea articole de încălţăminte purtată de bănuiţi în timpul comiterii jafului, telefoane mobile, instrumente, precum şi alte mijloace, materiale de probă care demonstrează vinovăţia suspecților în săvârșirea infracțiunii patrimoniale.

În urma acțiunilor întreprinse de oamenii legii, doi suspecți cu vîrsta cuprinsă între 27 și 32 ani au fost reținuți. Ofițerii de investigații continuă cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și persoanelor implicate la comiterea infracţiunii respective, precum și complicitatea suspecților la săvîrșirea altor infracțiuni analogice comise pe teritoriul țării.

 

PUBLICITATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.