Un careu altfel, pe malul lacului

0
193

Anul acesta, dascălii și  elevii Colegiului de Studii Integrate al USPEE ”C.Stere” din or. Drochia au decis, de comun acord, să desfășoare careul festiv într-un mod deosebit, diferit de careurile tradiționale. Astfel, o idee frumoasă a prins viață pe malul Lacului orășenesc, într-o zonă special pregătită de elevi. A fost o experiență inedită, unde au celebrat anul de studii, pe parcursul căruia au trecut împreună prin multe provocări, încercări, prin greutăți, dar și succese de performanță.

Această instituție de învățământ întotdeauna a lansat  idei frumoase și inedite, trezind admirația tuturor prin originalitatea și stilul conceptului. Un rol definitoriu, desigur, îi revine managerului instituției, Angela Croitor, care inspiră și educă la discipolii săi tot ce este mai bun, prin exemplul propriu și altoirea unui spirit de echipă, al colaborării și implicării active în tot, ce poate aduce după sine o schimbare spre bine, în beneficiul elevilor și întregii comunități.

În cadrul evenimentului au fost înmânate diplome pentru merite deosebite elevilor, care au participat la olimpiadele locale și zonale, tinerilor, implicați în diverse proiecte ca voluntari.

Mândria Colegiului de Studii Integrate sunt  Valeria Bejan, Dumitru Ojovan, Ion Galinschii și  Danelciuc Anastasia, care au înregistrat rezultate deosebit de frumoase atât la activități de implicare civică, cât și la învățătură.

La anul viitor, d-na manager al Colegiului de Studii Integrate ”C.Stere”, A.Croitor, dar și tinerii studenți, promit lafel un careu într-un alt concept, care va impresiona nu mai puțin comunitatea prin originalitate. Rămâne să mai așteptăm un an, fiindcă nu s-au încumetat să mărturisească secretul. Le dorim o vacanță de neuitat și planuri frumoase de viitor!

PUBLICITATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.