Cadouri și surprize pentru cei mai mici pacienți

0
355

Cu prilejul Zilei Internaționale a Ocrotirii Copiilor, copiii internați în Secția Pediatrie a Spitalului Raional ,,A. Prisacari” din Soroca, s-au bucurat de cadouri. Acestea au fost oferite de președintele raionului, Ghenadie Muntean, care a împărțit daruri celor 40 de micuți care primesc tratament, dar și mămicilor cu copiii noi născuți din Secția Maternitate. Totodată președintele raionului a oferit în dar Secției Pediatrie și un televizor, care va fi instalat în camera de joacă a copiilor, unde sunt planificate în anul curent lucrări de reparație.

  • Ne pare rău că în această zi unii copii sunt nevoiți să se afle aici, și nu acasă. Deaceea am încercat prin acest gest să le facem ziua un pic mai frumoasă. Sperăm că în viitor copiii care vor ajunge în această secție să se bucure de condiții mai bune, deoarece pentru anul acesta am planificat reparația Secției Pediatrie, costul căreia este de 2 milioane 700 mii lei, bani alocați de consiliul raional. Ne dorim ca în final să avem niște condiții normale, cu dotarea necesară, condiții de care au nevoie copiii,- a specificat președintele raionului Soroca, Ghenadie Muntean.

  • Către Ziua Internațională a Copilului, am dorit ca instituția medicală să pară pentru copii o instituție care să fie mai aproape de ei, plină de bucurii și emoții pozitive, nu doar o instituție medicală legată de unele patologii, – a menționat directoarea spitalului, Angela Rusnac.

De ziua lor, micuții au primit felicitări, însoțite de urări de sănătate din partea  președintelui raionului, Ghenadie Muntean, medicului-șef Angela Rusnac și a șefei Secției Pediatrie, Silvia Tetiu.

PUBLICITATE