Duminică, 26 mai, toți sunt așteptați la Iarmarocul “Produs de Soroca” și Festivalul,,Victor Postolachi”

0
212

Comitetul organizatoric s-a întrunit  în ultima ședință referitor la organizarea Festivalului Naţional de muzică populară ,,Victor Postolachi”  și a Iarmarocului “Produs de Soroca”. Aici autoritățile, șefii de direcții și secții, conducătorii și reprezentanți ai mai multor instituții au discutat detalii cu privire la numărul de participanți, locurile de amplasare în cadrul iarmarocului, condițiile și regulamentul de participare, dar și despre restricționarea circulației auto pe anumite străzi din municipiu.

Potrivit președintelui raionului Soroca, Ghenadie Muntean, la iarmarocul “Produs de Soroca” vor participa peste 60 de agenți economici cu diverse produse, iar surpriza iarmarocului va fi desfășurarea unei tombole cu premii.

 –  Comparativ cu anul trecut avem mai mulți agenți economici doritori de a participa la iarmaroc, pentru a-și promova produsele.  Este o posibilitate și pentru cei care dezvoltă afaceri, dar și pentru soroceni și oaspeții raionului ca să cunoască ce se produce la Soroca. De fiecare data suntem în căutarea elementelor noi, deaceea de data aceasta avem chiar și o tombolă cu premii frumoase și premii special, ca fiecare doritor săm poată cumpăra bilete și câștiga premii, –a specificat Ghenadie Muntean, președintele raionului Soroca.

– Obiectivul acestui eveniment organizat la Soroca este omagierea profesorului Victor Postolachi, promovarea muzicii polpulare, și îmbinând partea artistică cu cea economică, ne dorim promovarea producătorii din municipiul și raionul Soroca. Ținem ca spectatorul să fie aproape de muzică și să vadă totodată ce se produce la Soroca. Atmosfera va fi întregită de orchestra ,,Lăutarii”, dirijor Nicolae Botgros, a menționat Grigore Bucătaru, șeful Secției Cultură și Turism Soroca.

Amintim că deschiderea oficială a evenimentului va avea loc la ora 10.30. Consiliul raional Soroca, încurajează participanții și oaspeții evenimentului să îmbrace costum popular.

PUBLICITATE