O nouă “Alee a Siguranței” a fost inaugurată la Ghindești

0
421

Începând de astăzi, 15 mai,  parcul din centrul orașului Ghindești s-a transformat într-o frumoasă Alee a Siguranței. La evenimentul de inagurare a participat conducerea Inspectoratului de poliție Florești, primarul localității, bunicii grijulii, locuitorii orașului, elevii gimnaziului  din localitate dar și copiii de la grădinița „Guguță”.

    Aleea Siguranței din or. Ghindești include mai multe panouri de atenționare,  care transmit mesaje, recomandări, sfaturi de la poliție  pentru trecători. Persoanele care vor alege să se plimbe pe această alee se vor informa despre siguranța în trafic, cum să-și protejeze locuințele,  mașinile și buzunarele de răufăcător, precum și cum să-și pregătească copii să reacționeze în situații de risc. Așa cum, proiectul Aleea Siguranței are menirea de a informa și preveni cetățenii să nu devie victime a faptelor antisociale,  la eveniment a fost implicat și Centul Mobil de Prevenire și Informare a Inspectoratului General al Poliției.

La final, angajații poliției au familiarizat copii cu principalele reguli de siguranță personală în timpul vacanței de vară, fiindu-le distribuite pliante informative cu recomandări și sfaturi utile.

Dina FOMIN

Inspector principal al SSP al IP Florești

PUBLICITATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.